Nordics са различни по много причини : те са 100% био-разградими и не оставят никаква следа след себе си. При производството на четките използваме само натурални и рециклирани материали без никакви химикали, така че да гарантираме напълно екологичен продукт. Nordics са лекото намигване в ежедневието, което ни кара да се чувстваме различно.

Влакната на четката са черни, защото са специално обработени с въгленова пудра Binchotan. Тя не само дава специфичния черен цвят на влакната, но и помага за избелването на зъбите ви 🙂

Четките със сини и жълти косъмчета нямат разлика помежду си. Разработихме четки с различни цветове, за да могат лесно да се различават.

Опитваме се да използваме възможно най-малко агресивните оцветители, както за опаковките ни, така и за влакната на четките. Опаковките ни са от 100% рециклиран картон, който от партида до партида дава леки отклонения при цветовете на печата. Това може да ви гарантира, че суровините са истински !

Както се казва : „Благодарим за този въпрос“ 😀
Моля да кликнете върху секцията „Партньори“ , където можете да погледнете локациите на картата.

Nordics винаги са с меки влакна. Доказано е, че миенето на зъбите с четки с твърди влакна е противопоказно и наранява както венците така и самите зъби. Усещането за „по-чисти“ зъби след миене с твърда четка е измамно. Същото усещане ще имате и ако отделяте поне по 3 минути миене с мека четка.

Разбира се ! Влакната на четки ни са меки и са идеални както за хора с проблеми на венците, така и хора с протези или брекети. Използването на вода за уста в комбинация с конец за зъби ще допринесе за най-добър ефект.

Ние от Nordics искрено подкрепяме идеята за разделно събиране на отпадъците ! Моля ви да изхвърляте четките си в контейнерите предназначени за хартия или пластмаса.

Със сигурност бамбук няма да поникне, но използвайки Nordics ще посеете семената на идеята за един по-екологичен начин на живот.