Nordics нямат търпение да са при вас и ние се стремим да изпълняваме максимално бързо всяка ваша заявка. Работим с куриерска фирма Еконт и доставките стават до три дена след приемането на поръчката. За доставки извън страната работим с български пощи като времето за доставка варира според условията на куриера. Това са общите условия на доставка.

econt_logo        nordics_logo_no_text

Всекидневно се опитваме да подобрим условията на доставка и когато е възможно изпълняваме поръчките дори в деня на получаването им. Моля имайте предвид, че това не е обичайна практика и с натрупване на поръчките срокът на доставка се увеличава.

При поръчка на стойност над 40лв доставката е безплатна !

Всички показани цени са в Български лева с включено ДДС. www.nordics.bg си запазва правото да променя цените в сайта и да прави промоции без предизвестие. Разбира се опитваме се да известяваме за всички ценови промени и наличности навременно.

При заявка трябва да предоставите точна и максимално детайлна информация за адреса, както и името и телефона на лицето получател. Ако настъпят независещи от вас обстоятелства и не сте на уговорения адрес, пратката ще бъде пренасочена в удобен за вас офис на Еконт. От там ще се свържат с вас, за да я вземете при първа възможност.

При невъзможност да доставим пратката или при неблагоприятни метеорологични условия ще се свържем с вас, за да променим условията по доставката.

Ако доставката до посочения от вас адрес надвишава стандартната тарифа на куриерска фирма Еконт, си запазваме правото да я завишим.

Всяка рекламация на продуктите, закупени от този сайт ще бъде разглеждана и оценявана индивидуално. www.nordics.bg запазва правото си да откаже рекламация ако такава е неправомерно заявена. За да рекламирате получен продукт е необходимо да опишете датата на покупка и да предоставите снимка на отклонението от качеството.  Ако сте го закупили от партньорски обект, моля да упоменете името и адреса на магазина.