Прочети за нас и за това колко е интересно да създаваш нови продукти. Ние сме малък екип (направо сме си двама), водени изцяло от идеята за екологичен начин на живот. Стараем се да провокираме и у хората около нас желанието да живеем по-природосъобразно. Искахме силно да направим нещо, което да се харесва на самите нас. Да е иновативно и интересно, да е нещо, за което да си струват усилията. Прочетохме тук и там за интересни продукти, разработки и иновации. Попитахме приятели от какво имат нужда и какво ги вдъхновява.

Идеята за екологични био-разградими четки за зъби беше посрещната с голям ентусиазъм от всички и реализирането й не отне много време. Четките за зъби Nordics въплъщават в себе си желанието ни да материализираме в нещо малко и полезно модерното време, в което живеем. Правим Nordics, така че ние самите да сме доволни – изчистен, ергономичен дизайн и висококачествени материали в красиви опаковки от рециклирани картони.

С всеки нов продукт се стараем да отговаряме на вашите високи изисквания за качество на стоките с марката Nordics. Нашата цел е да разширяваме постоянно портфолиото си като предлагаме уникални неща за хората със зелено мислене. Всеки нов клиент за нас е изключително важен, защото вие сте тези, които градят Nordics като бранд. Вие сте тези, на които разчитаме като малък бизнес. На хората, които променят и създават.

Ние не сме революционни откриватели, но сме щастливи, че успяваме да насочим вниманието на хората в една по-добра, градивна посока. Основната цел е стремежът към сближаване с природата. Това трябва да ни вдъхнови да я пазим, като се опитаме да живеем по-здравословно и екологично. Показвайки алтернатива на традиционните четки за зъби, се стремим да създадем у хората не само по-добри хигиенни навици, но и да запалим интереса на най-малките към оралната хигиена.

Винаги сме отворени към нови партньорства и общи проекти. Търсим приятели и съмишленици,с които заедно да изградим един силен и устойчив екологичен бранд.

Награждаването в конкурса за успешен малък бизнес "Големите малки"